Logo

Samsung Blueray vil ikke samarbeide med Samsung UE46D5005

Skriv et svar
25.11.2011 14.57.00 #1 av 2
Postet av: LarsKG
Jeg har gått til anskaffelse av Samsungs 46-tommer UE46D5005PW, og jevnt over er jeg fornøyd. Bildet er etter mitt skjønn veldig bra. Jeg forventet jo at min tidligere Samsung Blueray BD-C5500 skulle samarbeide greitt med den nye TVen via HDMI, men det var nok ganske blåøyd.

Samsung kan imidlertid slenge seg i veggen hva interkompabilitet og support angår. (Ikke ring dem, med mindre du ikke er så nøye på norskkunnskaper og problemstillingen din kan fremføres i telegramstil uten for mange ord.)

Saken er, slik jeg la den frem for Samsung:


Sak: TV tar ikke imot bildesignaler fra Samsung BlueRay-spiller (BD-C5500) via HDMI-innganger.

Data Hardware:
Bak på tv står det modell: UE46D5005PWXXE. I "MENU" er det oppgitt under kundesupport/kontakt Samsung/Modellkode: UE46D5000. Er det korrekt med det avviket?

Programvareversjon: T-MST4DEUC-1026.0


- BlueRayspiller Samsung BD-C5500, innkjøpt juli 2011. Oppdatert med siste programvareversjon fra Samsung.com, filnavn: BSP-C5500WWB-1024.0.RUF

- HDMI-kabel fra Lefdal (Ski)

Beskrivelse:
BlueRayspiller fungerer fint sammen med den gamle Samsung 32-tommer tv via HDMI-inngang. Testet etter programvareoppdatering.

Når spiller kobles til UE46D500 via HDMI2- den nye tv´en skjer følgende:
- TV identifiserer at det er en BlueRayspiller Samsung koblet til HDMI2. Det står "Samsung BlueRay disc player" på skjermen mens Bluerayspilleren aktiverer seg/gjør setup. (Mens det står "load" i displayet på spilleren)

- "Anynet" HDMI/Cec aktiveres, vises når "Source" trykkes.

- Når Bluerayspilleren viser "Menu", viser TV: "Ingen signal - kontroller strømmen og kabeltilkoblingen til tilkoblede enheter eller kontroller kildevalg" på HDMI2.

- Samme skjer via HDMI 1, 3 og 4 når disse inngangene prøves.

- BlueRayspilleren og kabelen fungerer fint mot den gamle Samsungtv-en.

- Via telefonsupport Samsung er det også fulgt rådene om å resette tv.

- Det virker altså som om at TV kjenner igjen at det er koblet en Samsungenhet mot aktuell HDMI-inngang, Anynet aktiveres, og den melder om at Samsung Bluerayenhet er koblet til. Problemet oppstår med engang spiller er ferdig med "Load"-sekvensen.Jeg har vært på Elkjøp og bytta tv-en, ettersom det virket som om det var feil på den 1. tv-en. Når samme fenomen opptrer på den nye tv, går jeg tom for råd..

Kan noen skjønne seg på dette? Samsung kan det ikke.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
07.04.2012 16.04.08 #2 av 2
Postet av: Herminaor
hva ble enden på visa?
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar