Logo

Litt hjelp?

Skriv et svar
17.05.2010 01.27.18 #1 av 2
Postet av: jalla_x
Hei alle sammen!

Jeg er en selv lest uvidende "stakkar", som gjerne skulle hatt litt hjelp.

Jeg er i marked for en ny reciver. den må kunne drive dali blue serien (8008) front samt tilhørende senter og stativhøytalerene som bak høytaler i anlegget. Jeg har ikke sub. (ikke kone vennelig - ja vel, så er jeg en tøffel :lol: )

Jeg har i dag Yamaha reciver mellom 5 og 7 år gammel.
Jeg ser hovedsakelig på film.
Har lest en del tester og litt på div forum. Det jeg har bruk for er 4 hdmi innganger (trenger ikke å være 1.4) reciveren må kunne lese de mest vanlig lydformatene på bluray. Den må ha kraft nok til å kunne drive høytalerene (6 ohm - tror jeg).
Daliene spiller dypt, så jeg vil gjerne ha litt trykk i lyden! (hvem vil vel ikke det?) Jeg har ikke planer om å utvide med flere høytalere (hverken høyde eller bredde - kone faktoren igjen).

Har sett litt på :

Harman/kardon sin avr460
http://www.soundgarden.no/shop_item.cfm ... 97&id=1730
Onkyo sin nr1007
http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=493203
Yamaha sin v2065
http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=508340

Jeg er litt usikker på om disse er sterke nok til å drive høytalerene uten effektforsterker. Er det noen som har erfaringer med disse?
Samtidig er jeg ikke helt sikker på klang balansen, men jeg er opptatt av å få best mulig trykk uten bruk av sub, samtidig som at jeg vil at lyden skal være bred,dyp og ha god luftighet/sepperasjon (jeg vil ikke bare ha en bit av kaka - jeg vil ha hele bakeriet!)
Er det noen som vil dele av sine erfaringer/teorier? Synspunkter og anbefalinger mottaes med takk :D
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
17.05.2010 09.50.35 #2 av 2
Postet av: Torja
Onkyoen du viser til er skrytt av "Hjemmekino" i siste nr. 6 på terning kastet og med overskrift som "Kraftpakken" i artikkelen. Tviler på at du kommer til å bli misfornøyd med denne. Den kommer nok til å drive høytaler pakken din pent. Den har også en utstyrspakke som er nesten uhørt til prisen. Bl.a. har den nettverks tilkobling med bl.a stemingmuligheter fra PC og internett radio for å nevne noe. To HDMI utganger(en til tv og en til prosjektor f.eks). Osv...
Denon AVR-4520, Effekt Thule og Sherbourn, Cambridge Azur 751BD, PS3, Dali Mentor 6, Mentor Vokal, IKON W2 surrond, SVS Pb10 + SB12-Plus, Sony HW55 3D Projektor + Samsung 63" Plasma.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar