Logo

Kalibrering av hjemmekino

Skriv et svar
07.04.2008 19.39.56 #1 av 1
Postet av: MacPhisto
Sjekk http://www.fargeekte.no for Kalibrering av plasma, LCD, Prosjektør og CRT TV Utfører digital kalibrering av ditt utstyr, fargebalanse, dynamikk og kontrast er vesentlig for en god opplevelse av ditt utstyr.

De aller fleste TV systemer er i utgangspunktet satt opp for å utkonkurrere naboskjermen i den lokale elektrobutikken, dette blir ofte helt feil i din stue med andre forutsetninger for belysning og kilde.

Kalibrering av slikt utstyr er en stor utfordring å gjøre med øyet, derfor benytter vi digitalt måleutstyr for denne oppgaven, de fleste opplever en vesentlig forbedring etter kalibrering. Vi benytter forskjellige referanse målere, og software etter hvilket oppdrag det gjelder. Kalibrerer utstyr som Bakprosjektørs TV, Plasma paneler, LCD og Prosjektører.

Lyd og bilde skriver:
"-leverandører kriges det om å skille seg ut på tv-veggen i butikken. Det gjør at fabrikken overdriver visse innstillinger som farge og kontrast for å gi et bilde med mer smell i.
Men disse innstillingene er ubrukelige hjemme."
Darren Waring -Lyd og Bilde-
I konkurranse med andre skjermer er din flatskjerm stilt til å være best i spotlight og lysrør omgivelser. Dette blir feil i din stue, få skjermen din kalibrert slik at du også kan se naturlige farger og øke levetiden på din skjerm.
[url=http://www.kalibreringsguiden.com][b][size=150][u]Kalibreringsguiden[/u][/size][/b][/url]
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar