Logo

Forsterker til KEF 2005??! *Hva?!*

Skriv et svar
13.02.2008 14.14.17 #1 av 3
Postet av: JRabbit
Hei og hopp!
Jeg har kjøpt med KEF 2005 høytalere og sub. Men herregud, jeg har ikke peiling på hva slags forsterker jeg må ha jeg. Hørte bare at de høytalerne var krafige og at jeg måtte ha en bra forsterker =S

Her er spesifikasjonene:
http://www.cnet.com.au/hometheatre/audi ... 763,00.htm

Noen som vet?! =)

Er forresten receiver og forsterker det samme?


Love J<3
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
13.02.2008 14.17.57 #2 av 3
Postet av: JRabbit
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
13.02.2008 15.24.32 #3 av 3
En reciver gjør flere oppgaver som å dekode forskjellige lydformater, det er flere tilkoblingsmuligheter og på nyere recivere fungerer de ofte som ett samlingspunkt ved at du kan koble analoge og digitale signaler som konverteres slik at du kun behøver en kabel til fremviser. Den har også en forsterkerdel innebygd, altså en reciver gjør langt flere oppgaver. En forsterker konsentrerer seg om en oppgave, nettopp å forsterke signalene. Men du trenger også en separat prossesor ved siden av.

Det du også kan gjøre er å kjøpe en reciver med pre-out slik at du kan koble den til effektforsterker hvis det trengs, da bruker du reciveren som ett samlingspunkter for kildene dine og som en prosessor.

Les mer om dette i guiden på forumet:
http://www.hjemmekino.no/guide/dekodinguide.asp

Jeg vil tro at det beste valget for deg er å kjøpe en reciver da det er enklere å betjene, det er billigere og dagens recivere gir mye for pengene også mtp effekt. Hvilken prisklasse vil du forholde deg til?
Tips til deg som skal kj�pe reciver, h�ytalere eller TV

"Details make perfection. Perfection is not a detail" LDV
Tommy:)
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar