Logo

Billig DVD spiller/opptaker

Skriv et svar
14.01.2008 22.58.19 #1 av 2
Postet av: Mawerick
Trenger en DVD spiller til hjemmekinopakken min. Vet ikke helt hva jeg skal velge. Kravet er noe som er billig, men likevel helt greit.

http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfov ... plid=81550

Denne er billig. Men, det jeg lurte på var om denne er bra. Har nesten en komplett ordre klar, så mangler bare DVD spilleren. Bør jeg legge mye penger i en slik, eventuelt kjøpe billig HD-DVD? Eller klarer man seg med det til rundt 1000 kroner. Er ikke så kresen jeg, så det meste kan fungere. Ville helst ha det som er på lager på mpx. Helst sølvfarget slik at jeg slipper så alle oppkravsgebyrene når jeg bestiller fra mange leverandører.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
15.01.2008 08.14.19 #2 av 2
Den spilleren ser slettes ikke værst ut, men tror at Pioneer er hakket vassere: http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfov ... plid=85619

Nå skal ikke jeg fortelle deg hvilken side du bør velge av HD-DVD og Blu-Ray, så jeg anbefaler deg å velge den siden du tror på, (men må innrømme at det ser litt mørkt ut for HD-DVD for øyeblikket). En HD-spiller vil absolutt være det beste valget og vil si at det er verdt prisen da HD-Filmer har ett mye større dybdeforhold i bildet, mettere farger og ikke minst skarpere. De gjør også dine DVD filmer til 1080P.

Men hvis du vil ha noe billig, så ser den de to nevnte spillerne bra ut til prisen.

Lykke til!
Tips til deg som skal kj�pe reciver, h�ytalere eller TV

"Details make perfection. Perfection is not a detail" LDV
Tommy:)
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar