Logo

3D-sendinger

Skriv et svar
20.04.2010 09.24.03 #1 av 1
Postet av: Jorn.Finnerud
2010
Tennisturneringen French Open direktesendes i 3D 

Panasonic og FFT (Fédération Française de Tennis) har inngått en partneravtale, og vil sammen med Orange Frankrike og Eurosport levere Europas første sportsarrangement i 3D. 

Panasonic offentliggjør i dag sitt partnerskap med Fédération Française de Tennis (FFT), det franske telekomselskapet Orange og Eurosport. Samarbeidet gjør det mulig å direktesende det åpne franske mesterskapet i tennis i 3D. Dette er den første turneringen over flere dager som direktesendes i 3D i Europa. 

Turneringen, som avholdes på Roland Garros, tilhører tennisens Grand Slam, og arrangeres mellom 23. mai og 6. juni 2010. Arrangementet er ett av de mest prestigefulle sportsarrangementene, og for første gang noensinne kan publikum over hele Europa se turneringen i 3D. Gjennom hele turneringen vil alle kampene fra centercourten Court Philippe Chatrier filmes i 3D. Panasonics profesjonelle broadcast-kameraer vil også filme reportasje- og filmsekvenser bak kulissene i 3D. En dokumentar i 3D vil produseres etter turneringen.

Hele turneringen distribueres av Eurosport i 3D via satellitt til hele Europa. Blant annet vil over 3000 butikker i opp til 58 europeiske land vise turneringen på Panasonics 3D plasma-TV VT20. Har du parabol kan du også ta inn Eurosport og sitte hjemme i sofaen og se kampene i 3D. Butikkene som deltar i samarbeidet vil publiseres innen kort tid på Panasonics 3D-webside: http://fullhd3d.panasonic.eu/no_NO <http://fullhd3d.panasonic.eu/no_NO>  

- Vårens lanseringer av Panasonics 3D-TV og 3D Blu-Ray-spillere markerer begynnelsen på en ny æra for underholdningsopplevelser i hjemmet. Samarbeidet mellom Panasonic, Orange, Eurosport og FFT viser at interessen for 3D øker. Ikke bare for Hollywood-filmer, men også for direktesendte arrangementer. At et så prestigefullt sportsarrangement som French Open direktesendes i 3D vil bane veg for fremtidens 3D-sendinger, sier Laurent Abadie, CEO og styreleder, Panasonic Europa

- Siden man begynte å vise sport på TV har Roland Garros-turneringen gått i spissen for innovasjon. Vi er veldig stolte over at French Open vil være den første hele tennisturneringen som sendes i 3D. Bevegelsene i en slik kamp gjør 3D-sendingene enda mer imponerende, sier Michel Grach, Mediea Director for Roland Garros.



- At partnere, som Panasonic, innen så ulike kunnskapsområder jobber mot samme mål, innebærer en ny standard for teknisk samarbeid rundt idrett. Det virker veldig lovende for fremtidens utvikling og innovasjoner, avslutter han.
Vennlig hilsen Jørn, redaktør i magasinet Watt
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar