Logo

Trenger hjelp til Dvd-salg

Skriv et svar
21.10.2009 23.52.44 #1 av 2
Postet av: Aiiikon
Heisann, første post på forumet. Tenkte dette må være det rigtige stedet å henvende seg.

Er på vei til å prøve å bli kvitt store deler av dvd-samlingen min, og jeg har gjort klar mellom 4- og 500 filmer, serier og samleboxer. Men problemet er hvordan man skal få annonsert dette på best mulig måte, både for å få det fortest mulig ut av verden til best mulig pris. Jeg vet det er et tøft marked for dvd'er nå, og jeg forventer ikke mye i stykk-pris. Men hvordan annonsere, hvor å annonsere og hvordan bestemme fornuftige priser?

Har prøvd litt på http://www.finn.no, men for det første tar det en hel evighet å skrive inn all infoen om filmene.... kanskje noen vet om en side på internett hvor jeg kan legge de inn, evt. linke til eller et program som gjør denne jobben enklere for meg.
Fins det andre steder å annonsere som er verdt å prøve?

Andre tips?

Takker for svar.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
22.10.2009 11.12.43 #2 av 2
Postet av: teebee
du kan prøve dvdprofiler for å legge inn filmene. dette koster 30$ eller gratis opp til 50 filmer. du kan jo for eksempel legge alle dine filmer inn og legge de du vil selge i orderd eller whish listen. http://www.invelos.com/
klikk på min "mine filemr" signatur for å se hvordan det ser ut.
Philips 58PFL9956T, Onkyo TX-NR1007, Dynavoice F6, Dynavoice S4, Dynavoice C4, SVS SB12 Plus, Sony BDP-S350, Asrock Vision 3D med XBMC, XBOX360 Super Elite, CanalDigital HD via Technicrypt CXV, Logitech Harmony 900, Logitech diNovo Mini.
Mine filmer
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar