Logo

Tivo hos Canal Digital

Skriv et svar
19.11.2010 07.42.11 #1 av 2
Postet av: Jorn.Finnerud
I det inn en skikkelig gladnyhet fra Canal Digital som mange frustrerte kunder nok vil komme til å like:
TiVo© SKAL LEVERE AVANSERTE TV-TJENESTER TIL CANAL DIGITAL


(OSLO, 19.10.2010)Canal Digital har inngått avtale med amerikanske TiVo om levering av tjenester til avanserte dekodere med opptaksfunksjon. Canal Digital får eksklusiv rett i en periode for dekodere med TiVo-tjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

- Det er meget stor konkurranse i det nordiske TV-markedet. Det betyr at Canal Digital må tilby best innhold og ha de beste brukeropplevelsene. TiVo er verdensledende innenfor avanserte TV-tjenester, og har satt en standard for hele bransjen hva såkalt brukergrensesnitt angår. TiVo sine innovative løsninger vil være svært viktige for oss for å holde markedsposisjonen, og for Canal Digitals parabol-kunder betyr det at de vil få tilgang til TV-markedets trolig mest avanserte dekoder, sier adm. direktør Christian Albech i Telenor Broadcast Holding som eier Canal Digital-selskapene.

TiVo var først ute med å lansere dekodere med PVR-funksjon (Personal Video Recording), og er verdensledende på brukervennlighet der seerne lett kan navigere mellom vanlig TV-innhold og innhold levert via web til TV-apparatet. TiVo gjør det også mulig for seerne å finne og spille inn programmer som passer deres interesser etter tittel, skuespiller, regissør, kategori, eller søkeord. TiVo løsningen har også en rekke funksjoner for deling av innhold i et hjemmenettverk.

- Canal Digital har en meget sterk posisjon i Norden. Vi ønsker å ekspandere utenfor USA, og er svært glade for å kunne samarbeide med en så sterk aktør i et meget spennende marked, sier Tom Rogers, President and CEO i TiVo Inc.

Canal Digital og TiVo vil bruke krypteringstjenester fra Conax (http://www.conax.com).

TiVos unike brukeropplevelser:
http://www.tivo.com og http://www.canaldigital.no/tivo

Internasjonal pressemelding:
http://pr.tivo.com/

For ytterligere informasjon kontakt:
Kenneth Tjønndal Pettersen, informasjonsdirektør Canal Digital Norge, tlf 98 25 75 55
Vennlig hilsen Jørn, redaktør i magasinet Watt
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
19.11.2010 19.37.04 #2 av 2
Postet av: Jorn.Finnerud
Bare så det er klart, dette dreier seg ikke om en ny softwsre til Sagem HD PVRen. Dette blir en helt ny plattform. Det snakkes om at den nye Tivo HD PVRen kommer med en Terrabyte harddisk, så her skal det åpenbart ikke skorte på plassen.
Vennlig hilsen Jørn, redaktør i magasinet Watt
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar