Logo

Svin billige beats by dre eller bullshit?

Skriv et svar
22.01.2012 20.05.11 #1 av 3
Postet av: trotor
http://www.beatsbydrenorway.com/products_new.html

Er latterlig billig, men har en følelse av at det er noe snusk på gang. Hva tror dere?
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
22.01.2012 22.46.03 #2 av 3
Postet av: Rune
De virker ikke spesielt informativ om seg selv og når man sjekker domenet er det tydelig at det er noe kina greier.

Tipper det er kinakopier. Uansett en dårlig side med null info om hvem som står bak. Ville ikke betalt inn noe der.
Mvh
Rune
Hjemmekino.no - Online siden 1998
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
26.01.2012 05.03.07 #3 av 3
Postet av: dvdjan
He he og norsken på den siden var jo så som så :mrgreen:

Frakt & Retur
Shipping politikk
Oppriktig ønske deg velkommen til å besøke Monster Beats butikken. Vi ønsker å gjøre 100% tilfredsstillelse for deg når du liker mote Beats Dr Dre i vår butikk. Når du bestiller produkter og om elementet er stor eller bare enkelt, vi tilbyr gratis frakt tilgjengelig uten gebyr, ingen moms på døren. I lys av den daglige leveransen volum og ulike stiler av varer, for å sikre at hver kunde får sine favoritt produkter, leveres med programmet og trenger å gå gjennom flere tester, leveringstidspunktet 1-2 virkedager og forsendelse innen 3 - 5 hverdager i veien til ditt hjem. Hvis kunden kjøper skoene farge størrelse midlertidig utsolgt, vil kunden bli informert i forkant av kunden å vente tid, og kundene bestemme om du vil vente eller forlate.
Vi tilbyr deg den EMS, DHL, TNT og UPS med ekspresslevering og du kan velge du liker. Nå er velkommen til å kjøpe billige Dr Dre med best service online.
Avkastning og Utveksle
For å gi deg en god, hyggelig kjøpsopplevelse, vil vi gjøre vårt beste for å forbedre vår egen og leverer ekte Dr Dre for deg. Har du bestiller varen og ønsker å ha en retur eller bytte, må du første gang kontakt med oss umiddelbart og når du er tillatt, og du returnere varen i 5 virkedager, men varene må være integrert, og så lenge du kan garantere å returnere varene og deres emballasje for å opprettholde status når solgt, og tilbehør, gaver komplett, gir vi deg med tilbake service.
Avkastning og Utveksle vil ikke gi følgende tjenester:
1. Den ikke-Beats solgte varer;
2. Avkastning over perioden som kreves i 10 dager;
3. Uten forutgående varsel å søke sentrum søknader om retur;
4. Ingen problemer med kvaliteten kan ikke være for retur av varer, inkludert: spesielle tilbud, gaver (gaver av innløsning og sender tilfeldig);
5. Ingen kvalitetsproblemer, og varene har blitt vasket, har blitt iført, skadet, klippe, flekker, ødelagt emballasje, etc.;
6. Mangelen på tag, vann mark og andre ledende produsenter 'identifikasjon mark; 7. Skaden skyldes force majeure.
Hvis du ønsker å returnx eller skiftet ut, kan du kontakte oss på nettet og e-post til sales@beatsbydrenorway.com. Vi vil bestrebe seg på å gi deg den beste service.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mine HD DVD og Blu-Ray filmer

Panasonic AE4000, Samsung LE46A866, Yamaha RX-V 1800, Toshiba HD A1, Toshiba HD-EP 35, PS3 (250 Gb), Samsung BD-P 1500, Lerret : DreamScreen V2 DynaGrey CineScope 2,35:1 265cm/ 114"
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar