Logo

Skjermkort til 24/7 bruk av Prosjektor

Skriv et svar
10.10.2004 11.08.05 #1 av 2
Postet av: nibly
Hei,

Jeg var litt usikker om hvilket forum jeg skulle spørre om dette. Men håper det er greit at jeg poster her. Det virker som det er mange med mye erfaring her, akkuratt det jeg trenger. :wink:

Vi skal begynne å sende informasjon på en fremviser som skal stå på display i et vindu der jeg jobber. Denne vil da stå på hele døgnet (24/7). Det jeg da lurer på er noen tips til skjermkort som kan takle dette på en bra måte. Den skal ikke sende 3D animasjoner , men vil vise bilder m/tekst og mulig noen enkle animasjoner (tenk enkle web ad's).

Det andre som også kommer inn i bildet er om det vil være nødvending å bruke DVI ut? eller holder det med vanlig RGB? kabelen som skal sende dette signalet vil være på opptil 25 meter m/signalforsterker. Håper noen med erfaring kan komme med noen gode tips ang. dette.

For de som har lyst til å se prsojektoren kan du besøke denne siden: http://www.projectiondesign.com/projectors/f1_xga_w.htm


Takk på forhånd for alle svar,
Nibly
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
10.10.2004 21.27.34 #2 av 2
Postet av: Tiger
Hei.

Selv om du skal benytte PC og projektor 24/7 så krever vel ikke det annet enn en stabil strømforsyning. Standard ATI Radeon 9x00 skjermkort holder, og VGA som overføringsstandard på 25 meter ville jeg faktisk prøvd uten fortsterker. Gitt du benytter skjermet kabel, og ikke Clas Ohlson forlengerkabel (som er no-good).

Benytter du native oppløsning fra skjermkortet til projektor (1024 x 768) så er du vel etter min mening i mål.

PS: Sjekk http://www.komplett.no for kabel og eventuelt forsterker...
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar