Logo

Prosjektor til under 5000,- for scenebruk?

Skriv et svar
17.01.2008 17.09.03 #1 av 2
Postet av: Radiokake
Prosjektoren skal i hovedsak benyttes til å fremvise animasjoner, bandrelaterte logoer og filmklipp bak musikerene på scenen. (Som "backdrop") Det er ikke nødvendig med et supert bilde, men heller som en effekt bak bandet. Den skal transporteres fra scene til scene. Er det noen gode tips? Jeg ser det er mulig å finne nye prosjektorer ned til ca 3000,- noe som er uhyre billig (men ikke bra nok?)

-r.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
20.01.2008 00.40.46 #2 av 2
Siden prosjektoren skal flyttes mye er den en forddel med LCD prosjektorer da disse er lette å plassere, dette grunnet at de er utstyrt med god linsevinkling. Det kan godt hende at du klarer deg med den billigste, men da kommer svakhetene lettere fram enn ved de litt dyrere prosjektorene på markedet.

Hvis plassering ikke er noe problem er DLP å foretrekke da LCD prosjektorer har ett relativt dårlig kontrastnivå, spesielt i din prisklasse.

Så jeg vil si, skal du ha noe som er plasseringsvennelig og gir også ett greit bilde i relative lyse rom er LCD prosjektor det du bør gå for. Er ikke plassen noe problem og den skal brukes til mørke rom er DLP å foretrekke.
Tips til deg som skal kj�pe reciver, h�ytalere eller TV

"Details make perfection. Perfection is not a detail" LDV
Tommy:)
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar