Logo

Projection Design: evo22sx+ for hjemmekino?

Skriv et svar
24.03.2011 13.59.02 #1 av 2
Postet av: Stoffelure
Projection Design: evo22sx+ er vel i bunn og grunn en businessprosjektor ment til konferanse-/presentasjonsformål - spørsmålet er om den har egenskaper i et hjemmekinosystem tilsvarende andre prosjektorer i prisklasse rundt 15 000,-? Bruksområdet vil være i en relativ lys stue.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
24.03.2011 18.03.41 #2 av 2
Postet av: projektorlerret.no
Hei!

Vi vil bare minne om å ikke glemme det viktige lerretvalget når du nå skal ha ny projektor. Husk at det tross alt er dette som reflekterer hva enn projektoren produserer. Til syvende og sist så kan man få et vesentlig bedre bilde med en rimligere projektor og et skikkelig lerret enn en svindyr projektor og et laken som lerret :smile:

Ikke minst når dette skal benyttes i et rom med belysning...

Vi har agentur på lerret fra Screen Innovations. De har utviklet en lerrettype som heter Black Diamond som absorberer det meste av belysning fra lamper og vinduer med unntak av projektoren. I og med at lerretduken er nesten svart, så vil det svarte i et bilde gjengis på en god måte selv på dagen. Sammenlignet med et hvitt lerret økes faktisk kontrasten med over 900% (Black Diamond 0.8 gain).

På kvelden har det også klare fordeler. Blant annet reduseres lysrefleksjoner i rommet med 75%, og det er ikke lenger behov for maskering av lerretet.

Siden vi er leverandør av disse lerretene oppfordrer vi til å gjøre egen research på dette området. Lerretene er testet med veldig gode resultater verden over, og mange av disse samt en rekke spennende videoklipp finnes på http://www.projektorlerret.no.


Lykke til på jakten!

Hilsen oss i http://www.projektorlerret.no
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar