Logo

Offisiell tråd- Pioneer 9 gen plasma

Skriv et svar
24.06.2008 19.34.01 #1 av 1
Pioneer fortsetter videre med sin kjente Kuro serie og den 9 generasjons serien fra Pioneer. Serien vil bestå av modellene PDP-LX5090, PDP-LX6090, PDP-LX5090H og PDP-LX6090H. Altså to 50" og 60", det er ikke planlagt å slippe en 42" og Pioneer nåværende 8 generasjons 42" blir derfor være på markedet ennå en god stund.

Toppmodellene er de som har H bak på navnet, spesifikasjonene er omtrent identiske med de uten "H" bak, men har innebygd MPEG4 Tunder. H modellene har også en form for en innebygd mediacenter hvor den kan motta media for visning, men ikke lagring. Altså du kan streame musikk, bilder og video etc trådløst fra en annen PC etc. Dette systemet kalles "Home Media Gallery"

En annen spennende nyhet for alle de fire nye modellene er noe som kalles "Optimum mode". Denne benyttes til at innstille skjermens lysstyrke og bildegenskaper i forhold til hvordan lysforholdene rundt er. Kan også nevne at alle har Full-HD og 100HZ, designet har fått seg en oppfriskning og TVèn har vært på en liten slankekur.

Ytterligere informasjon om pris, og produktsammenligning vil komme etterhvert.
Tips til deg som skal kj�pe reciver, h�ytalere eller TV

"Details make perfection. Perfection is not a detail" LDV
Tommy:)
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar