Logo

Nye rørprodukter fra Ayon Audio klare for Norge!

Skriv et svar
17.03.2009 20.40.23 #1 av 1
Postet av: Anfield
Ayon Audio var Sound Planet sitt aller første agentur og har i løpet av de første årene skaffet seg fantastiske tester og tilbakemeldinger fra fornøyde skribenter og eiere. Spesielt gjelder dette de rørbaserte CD-spillerne CD-1 og CD-3 som til nå har stått for størsteparten av det totale norske Ayon-salget i denne perioden.Men verken Ayon Audio eller Sound Planet hviler på laurbærene av den grunn. Som den oppmerksomme HIFI-entusiasten kanskje har lagt merke til har det vært et lite ”hulrom” i nummerrekken på navnene til CD-spillerne. Nå er ”hullfylleren” CD-2 på vei fra Østerrike, og byr på den samme engasjerende, oppløste og dynamiske lydsignaturen som forgjengerne byr på. I tillegg kan den skilte med tekniske løsninger og en fleksibilitet som få andre kan vise til i prisklassen. Hva med blant annet:

• Innebygget pre/volumkontroll
• Digital inngang (koaksial)
• Digitale utganger (koaksial/balansert)
• Toppmating, som gjør eventuelle ustabilitet i plateskuff til en saga blott
• Et lekkert og resonansedødt kabinett
• Ekte balansert kretsløp
• Rørbasert (4 x 6H30)Ayon Audio CD-2 vil få en pris på kr 34.900,- og kommer til å begynne med kun leveres i sort finish.


Ny integrert forsterker fra Ayon Audio:

Ikke bare kommer Ayon Audio med ny CD-spiler. Også på forsterkerfronten skjer det ting. Triton er navnet på Ayon Audio sin nyeste integrerte forsterker. Triton er Ayons største og kraftigste integrerte forsterker med pentode og triodedrift med KT88 (og KT90) effektrør og leverer solide 110 watt per kanal. Musikalsk finesse, solid dynamikk og en kraftfull ytelse kombinert med fleksibilitet og fornuftig pris.Dette er et beist av en forsterker. Med sin solide vekt på 44 kilo kan en trygt kalle dette for "tung HIFI".

[u]Tekniske data:[/u]

Rørbestykning: 8x KT88 or KT90, 6x 12AU7
Impedansevalg: 4 & 8 Ohms
Båndbredde: 8Hz -70kHz
Utgangseffekt / Pentode modus: 2 x 110 Watt
Utgangseffekt / Triode modus: 2 x 65 Watt
Frekvensrespons: 15 Hz - 35 kHz / 0 dB
Frekvensrespons: 10 Hz - 60 kHz / -2.5 dB
Input Impedance at 1 kHz: 100K Ohm
Input sensitivity: ( full power ) 260mV
S/N ratio at full power: 98 dB
Støy: 0,003 V
NFB 0dB
Fjernkontroll
Inn- og utganger: 4 x Line IN, 1 x Direct IN (HT-inngang/prosessorinngang), 1 x Pre Out
Dimensjoner: (BxDxH) cm 50x40x25 cm
Vekt: 44 kg

Ayon Audio Triton vil få en pris på kr 44.900,-.Mer informasjon om produktet, priser, forhandlere m.m. finner du på http://www.soundplanet.no Du kan også lese mer på produsentens hjemmesider http://www.ayonaudio.com

Du kan også sende oss en mail på post@soundplanet.no" onclick="window.open(this.href);return false; dersom vi kan være behjelpelig med svar.
Er på nytt på jakt etter HIFI-gleden.....
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar