Logo

MediaPortal og nettverk

Skriv et svar
28.08.2008 14.39.37 #1 av 2
Postet av: riffraff
Kan MediaPortal hjelpe meg?

Har benyttet Vista Media Center til HTPCen en stund nå, og der er noen bugs som virkelig irriterer meg. Har all media på kablet NAS, og MCE har alt for ofte problemer med å oppdatere biblioteket med nye filer (http://support.microsoft.com/kb/929522).

Det samme gjelder problemet med cover-bilder som aldri dukker opp uten å kjøre tredjeparts hjelpeprogrammer (http://thegreenbutton.net/forums/8/1812 ... hread.aspx, http://www.xpmediacentre.com.au/communi ... y-fix.html). Tungvint og irriterende :x

Skjønner ikke problemet til Microsoft, WinAmp utfører jo disse operasjonene knirkefritt og raskt som lynet hver gang jeg starter det. :?

Så det jeg lurer på er om noen har erfaring med om MediaPortal takler disse tingene bedre enn MCE?

Ellers har jeg forstått det slik at MP slik som MCE også må kjøre tredjepartsprogram for avspilling av blu-ray, stemmer det?

Takk.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
28.08.2008 18.29.38 #2 av 2
Postet av: petre2006
Hei,

Og velkommen hit! :-)

Vel, MCE er langt fra knirkefritt, og jeg antar samme feilen følger med over til WMC også? (Vista utgaven). Og du har helt rett, det støttes hverken BD eller HD DVD uten tredjeparts sorftware i MCE/WMC. Man kan knote ned et script som starter tredjeparts software automatisk i WMC/MCE når man setter inn en BD/HD DVD ( http://blog.mediacentersandbox.com/Perm ... fe1ff.aspx )

Har ikke prøvd ut MediaPortal enda, men det skal jeg gjøre når jeg får tid, (faktisk mye jeg skulle ha prøvd ut når jeg får tenkt meg om) men kanksje du vil prøve det ut og poste en tilbakemelding?

;-)

Petter
Det blir aldri lydtett nok... OG -- ALT i en boks, hiv ut resten!
Filmbasen min : http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Petter%20U
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar