Logo

Hvilket utsagn stemmer best når det gjelder høyttalere:

Skriv et svar
09.06.2005 06.34.45 #1 av 3
Postet av: torsin
a) Man får alltid det man betaler for. Pris henger sammen med kvalitet.

b) Prisforskjellen mellom merkevare (Eksempel: Infinity, Audiovector, System Audio) og mindre annerkjente HØYTTALERprodusenter (Eksempel: Radionette, Panasonic, JVC) er mye større enn kvalitetsforskjellen.

Til sist slenger jeg med et spørsmål. Vet noen om hvilke høyttalermerker som kommer fra hvilke fabrikker? (Mye elektronikk kommer fra samme fabrikkene, panasonic=technics, Sony=Aiwa, Samsung=Alt. Det samme gjelder vel sikkert for høyttalere...)
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
09.06.2005 10.19.25 #2 av 3
Postet av: Runel
a) I de fleste tilfeller så henger pris og kvalitet sammen, men ikke når en når toppen av HI-END da betaler en meget mye for merke, utforming, design o.l. av høytaleren.

b) Ja det kan jeg være eni imange tilfeller! Mange av de ukjente høytalermerkene spiller overraskende bra!

Ja vet ikke navn på produsenter, men vet at Pioneer f.eks produserer høytalere til mange andre vet ikke hvilke merker desverre.
PIONEER DVLX50, BDP51, SC-LX71, MONSTER, PS50A456, VELODYNE SMS1, PRESTIGE S10, VERITAS 5.1 OPPSETT.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
10.06.2005 09.59.03 #3 av 3
Postet av: amatøren
Det er mye sånn at en får det en betaler for. Kvalitetshøyttalere benytter ofte elementer fra produsenter som Seas, Vifa og Scan-Speak mens det er ukjente kinaelementer i rimeligere høyttalere. Samme er det med delefiltre. Rimelige høyttalere har dårlige kondensatorer og jernkjernespoler mens kvalitetshøyttalere har høyere kvalitet på kondensatorer og spoler. Og kabinettene på mange rimelige høyttalere er vel en spøk.
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar