Logo

Formatkrigen

Skriv et svar
28.12.2007 23.36.21 #1 av 1
Postet av: Zleepyme
Selvfølgelig når det kom Et høgoppløselig videoformat, så måtte det bli uenighet om hvilke som har de beste løsningnen. Dette har pågått en stund, og er på langt nær avgjort enda. Det samme problemet oppsto da dvd-opptagerne gjorde sitt inntog på markedet. Noen brukte DVD+R/RW, noen DVD(-)R/RW, eller DVD-RAM. Der ble det aldri noen enighet. Men spillerne i dag spiser det meste-stort sett.

Enkelte leverandører har allerede kommet med HDspillere som leser begge formatene, for hvem vil bruke mange tusen på å ha to forskjellige? Sikkert noen, men ikke så mange.

en annen ting er jo at når de først kommer med spillere som leverer HD så er de anno 2007/2008 Ikke utstyrt med lesere for multimedia slik de fleste vanlige dvd spillere har.
I tilegg så er de fenomenalt irriterende treige å starte opp! For å fyre igang bildeprosessorer og software vil jeg tro, men når en vanlig pC med DualCore prosessor, er raskere burde det vel strengt tatt ikke gått halvannet minutt+++?
Tok tida på Blue-Ray spilleren til Pioneer BDP LX-70, å må si at popcornet var halvert før det første bildet var på skjermen. Må jo sies at bildet er meget bra på denne spilleren, men likevel.

High defenition har jo eksistert en stund, og det er jo rart at en spiller som koster det dobbelte av det en vanlg PC, også er treigere å starte opp? en PC som i tilegg gjør en haug med operasjoner samtidig, og som spiller alt av formater- Også HD

Elektronikkbransjen har jo lenge integrert PCen inn i stua, og hvis man skal se framover vil det kanskje være nettopp det... Framtida. Så lenge film og plateselskap kan få fingeren ut å tilby lovelige nedlastnings muligheter(før det er for sent) I USA har de begynnt å gi publikum lov til å lovelig laste ned episoder av serier i HD!
Hvem vet? Så lenge formatkrigen fortsetter, så vil kanskje selve dvd spilleren dø ut, og erstattes med en multimedia datamskin som gjør absolutt alt?

Godt nytt år! :D
Mvh ZM=)
Front:Dali Mentor 8, Senter:Dali Ikon Vokal2MkII, Side: Dali Fazon Mikro, Bak: Dali Ikon5MK2, Subwoofer: Dali Ikon Sub MK1
Denon Avr3313, Effekt: 2x Nadc275,Blu-Ray: Denon BDP-1713, Tv: Samsung UE55F8005
http://min.hjemmekino.no/Zleepyme/562#/0
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar