Logo

Endelig! B&W 801D høyttalerne er i Grimstad!

Skriv et svar
15.06.2006 09.24.27 #1 av 1
Postet av: Flageborg
Årets Hi-Fi messe i Grimstad!

Sted: Hi-Fi Klubben i Grimstad
Når: Lørdag 17. juni 2006 kl 11-17

ENDELIG! B&W 801D høyttalerne er i Grimstad!
INGEN andre høyttalere har blitt så prisbelønt, omtalt og elsket som denne "gruseren" fra B&W. Med 15" Rohacell sandwich basselement og den nye diamant-diskanten er dette blårussens våteste drøm og det aller helligste for dem som elsker Kari Bremnes og Tchaikovsky... En Porsche kjører IKKE som den skal med en Opel motor. Derfor spiller vi på B&W 801D høyttalerne sammen med Classè elektronikk. Fordi det skal spille! Dette er et stereosystem med høy gøy faktor!

Kjell Nygaard fra Bowers & Wilkins og Classè spiller viser og forteller om systemet på messen!

Hjemmekinoanlegg i gåsehud-klassen!
Verdens beste? Vi er stolte av å presentere et hjemmekinoanlegg det ikke finnes maken til mange steder i verden! Høyttalersystemet er noen av verdens aller beste høyttalere, med bl.a. toppmodellen B&W 800D! Den veier 150 kg pr.stk og leveres med hjelm. B&W HTM1D senterhøyttaleren er innehaver av verdensrekorden av stor senter. Den er omtrent like stor som et badekar... Som bak- og sidehøyttalere bruker vi B&W 803D. Med 7x200 Classè watt og Classè`s toppelektronikk garanterer vi glede, smil, gåsehud, øresus, tårer og himmelsk sjelefred.

Vi vil denne dagen bevise at glede kan kjøpes for penger!

NB! Fra kl.16.00 – 17.00 holder vi "rock`n roll hour"!! Her spilles det høyt og hardt og luftgitaren sitter løst. Ta med hjelm og gitarplekter!

En messe skal inneholde gode messetilbud!
Disse kan du lese om i Fedrelandsvennen og Agderposten fredag 16. juni. Vi har markedets beste finansiering! Kjøp nå, utsett betalingen helt til 30. september gebyrfritt! Les mer om finansieringen her...

Vi serverer pølser og annet godt. Så ses vi i Storstua i Grimstad!
Svar med sitat Rapporter dette innlegget
Skriv et svar